Om Oss

Teamet bakom https://spela-utan-spelpaus.se/ utgörs av handplockat experter vilka samarbetar i närhet med andra marknadsledande instanser som ett led i att kunna förse just dig med en omvälvande och adrenalinfylld spelupplevelse.

Vi fokuserar ständigt på att utvärdera de spelbolag som vi rekommenderar som ett led i att ligga a la jour med den information som återges hos den specifika spelbolagets webbplats – något som garanterar en hög nivå av reliabilitet och relevans.

För att bedöma de spelbolag vilka vi inkluderar på denna webbplats så använder vi oss av en rad kriterier vilka i sin tur ämnar hjälpa oss att bättre kunna bedöma huruvida den specifika spelboaglet faktiskt kvalfiicerar sig för inludering på vår webbplats.

Även om vi använder oss av en rad olika aspekter och riktlinjer gällande det hela så tenderar vi att framförallt fokusera på säkerhetsaspekter, spelutbudet, bonus former och betalmetoderna vid bedömningen av spelbolaget i fråga.

Andra kriterier som vi kan komma att tillämpa återges i form av möjligheten till snabba överföringar, förekomsten av återkommande kampanjer men även huruvida det går att placera satsningar på de spel som erbjuds i form av kryptovalutor.

Ansvarsfriskrivning

Vi som står bakom https://spela-utan-spelpaus.se/ friskriver oss all ansvar gällande den information som vi publicerar på denna webbplats. Vi kan ej således hållas ansvariga för att hela eller delar av det som publiceras ej stämmer in med det som återges hos den specifika spelbolagets webbplats. Vi ber dig således att alltid kontrollera information  som återges hos spelsidan i fråga innan du tar ett aktivt steg och väljer att registrera dig. Dock så kan vi garantera det faktum att den information som du får ta del av just nu återges i enlighet med det som fanns publicerat hos den specifika spelbolaget i fråga vid tiden som texten i fråga utformades.

Kontakta oss gärna

Har du några funderingar gällande den information som återfinns på vår webbplats eller har du några andra frågor gällande ämnet i fråga så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss via den kontaktformulär som återfinns på denna webbplats.